Spaarpot Oost 22 in Geldrop | kantoorruimte Beschikbaar


€ 2500
Locatie Eersel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving

Zeer nette en luxe representatieve ruime kantoorunit beschikbaar op bedrijventerrein de Spaarpot in Geldrop. De kantoorunit is 300 m2, bestaat uit twee etages en beschikt over een eigen ingang met elektrische poort en meer dan voldoende eigen parkeerplaatsen. Op de begane grond is een vergaderzaal/kantine, keuken, receptieruimte en zijn er 2 kantoren. De eerste etage bereik je met een hardhouten trap en bevinden zich nog 5 kantoorruimtes.

De kantoorunit maakt deel uit van een pand waarin een transportbedrijf is gevestigd, waardoor er ook mogelijkheden zijn voor opslag van goederen. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.
Een bezichtiging is mogelijk en geeft een goed beeld van de mogelijkheden.

Metrages

Kantoorruimte: circa. 300 m2

Locatie en bereikbaarheid

De kantoorunit is gelegen op bedrijventerrein Spaarpot in Geldrop aan de doorgaande weg van en naar Nuenen. Het kantoorunit is goed bereikbaar door de gunstige ligging ten opzichte van de op- en afritten van de A270 (Eindhoven-Helmond ) en de A67 (Eindhoven-Venlo) gelegen. Daarnaast zijn de infrastructurele voorzieningen zeer goed voor zowel personenvervoer en zwaar vrachtverkeer.

Opleveringsniveau:

Airconditioning
Alarminstallatie
Dubbele beglazing
Garderobe
Hardhouten kozijnen
Kantine
Lamellen
Serverruimte
Systeemplafond
Te openen ramen
Toiletruimte
Hardhouten trap
Electrische poort

Huurcondities

Huurprijs: €2500 ,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, flexibel
Servicekosten: In overleg
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 3 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


SPECIFICATIES:

 ● Aanbodtype: Overige typen
 ● Bestemming: Kantoorruimte
 ● Levering: Verzenden
 ● Oppervlakte (in m²): 3002
Kenmerken: Kopen in Eersel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22716182

Meer Bedrijfspanden

Meer Bedrijfspanden aangeboden in deze subrubriek.