Savannahweg 17 in Utrecht | kantoorruimte Beschikbaar


-
Locatie Eersel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving

Diverse kantoorruimtes te huur bij Synderella aan de Savannahweg 17 te Utrecht. Het new tenant gebouw ook wel de Savannahtower genoemd bevindt zich op het bedrijventerrein de Lage Weide. Wat bekend staat om zijn diversiteit aan middelgrote tot grote bedrijven met name handel, logistiek en zakelijke dienstverlening. En ook de welbekende grote bedrijven zoals; Danone, Douwe Egberts, Hema en Ziggo.

Het pand bevindt zich direct naast de A2 waardoor u binnen 10 minuten op hét snelwegennetwerk van Nederland bevindt. U heeft een directe aansluiting met de A12,(Den Haag Arnhem) A27 (Knooppunt Sint Annabosch via Breda Almere) en de A28 (Utrecht Groningen).

Ook met het openbaar vervoer is het pand prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 5 min afstand. Binnen enkele minuten bevindt u zich op Utrecht Centraal wat een zeer goede verbinding heeft met Rotterdam Centraal, Amsterdam Centraal en Schiphol.

Metrages

De beschikbare units variëren van 15 m² tot en met maximaal 1.000 m².

Voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid en de verschillende mogelijkheden, kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar. Wij helpen u graag.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Savannahweg 17 in Utrecht aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Wat zijn de mogelijkheden?

Uw eigen ruimte

Een kantoor met aantal vierkante meters naar wens dat de eigen identiteit van uw bedrijf uitstraalt. Met de desbetreffende diensten waar u graag gebruik van wilt maken.

Uw virtual en on-demand office

Heeft u alleen een adres en receptiedienst nodig? Daarvoor hoeft u geen hoge kosten te maken. U kunt bij ons terecht voor een uur, een dag of een week voor bepaalde activiteiten of om uw klanten te ontvangen. Wij verlenen hier ook de nodige service voor, natuurlijk op maat gewenst tegen een aantrekkelijke prijs en zonder verdere verplichtingen.

Professionele kantoorruimtes op basis van een custom fit all-in prijs

Wij beschikken over directe beschikbaarheid, flexibele huurtermijnen en custom fit all-in prijzen. Door de all-in prijzen die wij hanteren komt u nooit voor ongewenste kosten te staan. Wij dragen het risico en u heeft volledige duidelijkheid vooraf.

Overzicht van alle diensten die wij aanbieden:

Receptie
Telefonie
Business
centrum
Vergader- en netwerkcentrum
Cursus- en trainingscentrum
Bedrijfsrestaurant- en catering
Kiosk
Automatisering (Internet en IT)
Virtual offices
Parkeren
Gevel reclame
Maatwerk kantoorinrichting

Wat is Synderella?

Synderella biedt niet alleen een mooie, prettige werkomgeving, er is ook oog voor de behoeften van de moderne ondernemer. Geen vastgeroeste kale-huurcontracten, maar een aanbod dat precies bij de huurder past. Kort of langer, een enkele werkruimte of grotere kantoorvloer, met balie of zonder, gezellig restaurant en cateringmogelijkheden of een kop koffie op de eigen kamer. De huurder bepaalt hoe hij wil werken, Synderella faciliteert de ruimte. Van de twee locaties waarmee ze een aantal jaar geleden begonnen, zijn ze uitgegroeid naar de dertien huidige locaties. Een succesformule die door Tobias van t Hof en Bram van Donselaar is uitgerold en wordt doorontwikkeld.

is de One Stop Shop waar u met al uw vragen en wensen terecht kan
neemt zo ver gewenst uw facilitaire
Kenmerken: Kopen in Eersel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22716134

Meer Bedrijfspanden

Meer Bedrijfspanden aangeboden in deze subrubriek.