Rondweg Wezep in Wezep | kantoorruimte Beschikbaar


-
Locatie Eersel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving

Begin 2018 wordt gestart met de ontwikkeling van het duurzame en multifunctionele complex ‘Het Eiland’ met mogelijkheden voor uw showroom, kantoor of bedrijfshal.

Ligging en Bereikbaarheid

Het complex ‘Het Eiland’ wordt gerealiseerd op een toplocatie aan de Rondweg in Wezep. Kenmerkend voor de locatie is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen. Het eiland bevindt zich nabij het punt waar de A28 en de A50 elkaar kruisen. De op- en afritten van de A28 liggen op nog geen 500 meter afstand van het complex. Ook wordt het Eiland omringd door de rondweg Wezep. Dit maakt ‘Het Eiland’ vanuit alle hoeken zeer goed bereikbaar en zichtbaar. Direct aan de rand van het complex zijn voldoende parkeermogelijkheden

============================

Algemeen

Totale vloeroppervlakte: circa 1.800 m²

De verhuur van de showrooms, kantoren of bedrijfshallen: mogelijk vanaf circa 300 m² per unit
Verhuurbaar buitenterrein: circa 1.000 m²

Het opleveringsniveau is in overleg flexibel te bepalen

Bouwjaar: 2018, oplevering eerste kwartaal van 2019

Huurprijs: Prijzen voor showroom, kantoor en bedrijfshal variëren van € 80 tot € 110,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Het buitenterrein leent zich uitstekend voor presentatiemogelijkheden van bijvoorbeeld campers, scooters, auto’s en/of andere volumineuze handel. Deelhuur van circa 1.000 m² buitenterrein is mogelijk. De m2 prijs voor het buitenterrein is n.o.t.k.

Wilt u alle beschikbare informatie over complex ‘Het Eiland aan de Rondweg Wezep ontvangen? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

============================

Huurcondities

Huurprijs: Prijzen voor showroom, kantoor en bedrijfshal variëren van € 80 tot € 110,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Huurtermijn: n.o.t.k.

Huurbetaling: Per maand vooruit

Servicekosten: n.o.t.k.

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Bankgarantie of waarborgsom: ter grootte van drie maanden bruto huurverplichting.

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, op basis van daadwerkelijke gebruik met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de huur van de showrooms, kantoorunits en bedrijfshallen? V
Kenmerken: Kopen in Eersel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23206419

Meer Bedrijfspanden

Meer Bedrijfspanden aangeboden in deze subrubriek.