Ref: 1217 Schitterende villa met privé zwembad


sinds 29-7-2022 12:09:12

Grote foto ref 1217 schitterende villa met priv zwembad huizen en kamers bestaand europa Grote foto ref 1217 schitterende villa met priv zwembad huizen en kamers bestaand europa Grote foto ref 1217 schitterende villa met priv zwembad huizen en kamers bestaand europa Grote foto ref 1217 schitterende villa met priv zwembad huizen en kamers bestaand europa Grote foto ref 1217 schitterende villa met priv zwembad huizen en kamers bestaand europa Grote foto ref 1217 schitterende villa met priv zwembad huizen en kamers bestaand europa Grote foto ref 1217 schitterende villa met priv zwembad huizen en kamers bestaand europa Grote foto ref 1217 schitterende villa met priv zwembad huizen en kamers bestaand europa Grote foto ref 1217 schitterende villa met priv zwembad huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 328000
Locatie : Guardamar  (Buitenland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 116 m2

Beschrijving

Deze woning is gelegen aan de rand (op loopafstand) van het dorpje Dolores. Dolores is nog een echt Spaans dorpje met gezellige terrassen. Deze woning is met topkwaliteit materialen gebouwd en heel goed afgewerkt.
U komt het terras op via een kleine poort. Als u op het ruime terras voor de woning bent aangekomen is er een mooi zwembad, overdekte terras waar u in lekker in de schaduw kan zitten als u wilt.
Eenmaal via de voordeur binnengekomen, komt u in een moderne open keuken. Loopt u verder, komt u in de woon/eetkamer, vandaar heeft u toegang tot een gastentoilet, een slaapkamer met badkamer en inloopkast. Als u via de woonkamer de trap naar boven neemt, komt u op een overloop, van waar u toegang heeft tot 2 ruime tweepersoonskamers met inbouwkasten, badkamer en toegang tot een terras. Vanuit de woonkamer is er ook een trap naar beneden en komt u in een zeer royaal half afgewerkt souterrain. Via de eerste deur komt u in een ruime afgesloten wasruimte waar zich ook de boiler bevind. Via de andere deur komt u in de zeer ruime garage. Achter in de garage is een speciale zwembad ruimte, waar de pomp en de zwembadbedieningen zijn. Via de elektrische garagedeur (met afstandsbediening) kunt u ook naar de kelder.
Zoals u op de foto’s kan zien is deze woning echt instap klaar. In het echt is de woning nog mooier als op de foto. Het enige wat u hoeft te doen is uw kleren en persoonlijke spullen mee te nemen, want de woning wordt compleet bemeubeld verkocht.
Kenmerken: Woonoppervlakte: 116 m2, Kopen in Guardamar

Advertentienummer: 29311275 Meld aan Aanbodpagina