Raasdorperweg 169 in Lijnden | bedrijfsruimte Beschikbaar


€ 87
Locatie Eersel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving

Bedrijfspand aan de Raasdorperweg in Lijnden, en als zichtlocatie langs de A5 is beschikbaar voor de verhuur. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Thans in gebruik, en ingericht als onderhoudswerkplaats voor transportmaterieel / motorvoertuigen.

De bedrijfsruimte kan voor tal van activiteiten worden ingericht, denk bijvoorbeeld aan een constructiewerkplaats. Inventaris, bedoeld voor een garagebedrijf is beschikbaar en inbegrepen. Denk aan een persluchtinstallatie, diverse gereedschappen, een smeerput met een centraal oliesysteem en een 3 tons bovenloopkraan. Kan ook zonder worden aangeboden.
De bedrijfsruimte is 700M2 (35x20meter), nog exclusief de betonnen entresol vloer van circa 100M2.

Zie fotos of plan een bezichtiging, de mogelijkheden zijn eindeloos en bespreken wij graag met U. De aanwezige smeerput kan bijvoorbeeld worden dichtgelegd zodat een volledige vlakke vloer ontstaat.
De onverwarmde bedrijfsruimte heeft een drietal overheaddeuren, voldoende daglichttoetreding en beschikt over de gehele lengte over een bovenloopkraan. Tevens heeft het pand een kantoorruimte, opslagmogelijkheden en de nodige sanitaire voorzieningen.

Algemeen

Bedrijfsruimte van 700 m2 BVO – Huurprijs: € 87,50 per m2 per jaar excl. BTW

Vrije hoogte: circa. 6 meter Vrije overspanning: circa. 15 meter

Vloerbelasting: circa. 2000 kg/m2

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan. Daarnaast zijn service- en onderhoudsbedrijven zijnde een werkplaatsen behoeve van autos en transportmaterieel (vrachtwagens) en specifiek een garagebedrijf toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Parkeren

De bedrijfsunits hebben nabij de unit eigen parkeerplaatsen voor personenwagens.

In overleg met de verhuurder is de mogelijkheid aanwezig om op het buitenterrein ruimte bij de bedrijfsunit te huren, als bijvoorbeeld terrein voor buitenopslag. 1000M2 is geen probleem. De huurprijs voor het buitenterrein bedraagt €30,- / M2 per jaar excl. BTW.

Ligging en bereikbaarheid

De bedrijfsunit is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein in Lijnden en wordt zodoende omringd door meerdere MKB- bedrijven. Door de nabij gelegen aansluitingen met de Rijkswegen A5, A9 (Haarlem-Amstelveen-Amsterdam Zuidoost), A10 en de Westrandweg met afslag in Amsterdam Westpoort is de bedrijfsunit uitstekend bereikbaar.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

Betonvloer.
Wasbak
Toilet- en douche ruimte
Krachtstroomvoorzieningen
Overheaddeur
TL verlichting
Lichtkoepel
bovenloopkraan over de gehele breedte, hijslast 3 ton.
Inbraakalarmsysteem en camerabeveiliging
Kantoorruimte met keukenblok
entresolvloer (voor opslag)
internetaansluiting

Huurcondities

Bedrijfsruimte: circa. 700 m2 BVO (incl. 6 parkeerplekken voor personenwagen) – Huurprijs: € 87,50 per m2 per jaar excl. BTW
Uitsluitend in zn geheel te huren.

Servicekosten: € 5,- per m2 per jaar excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur.

Huurindexer
Kenmerken: Kopen in Eersel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22984128

Meer Bedrijfspanden

Meer Bedrijfspanden aangeboden in deze subrubriek.