Middelste Groes 29F in Heesch | bedrijfsruimte Beschikbaar


€ 950
Locatie Eersel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving

Nieuw gerealiseerde bedrijfsunit te huur aan de Middelste Groes in Heesch. De bedrijfsunit is zeer goed bereikbaar vanaf de A59 / A50 en diverse uitvalswegen van en naar omringende dorpskernen.

De bedrijfsunit is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 9 hoogwaardige zelfstandige bedrijfsunits. De units zijn duurzaam en degelijk gebouwd en luxe afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP ers biedt deze unit qua omvang en indeling uitstekende perspectieven!

Algemeen BVO

Bedrijfsunit 29 F: circa. 186 m2 (BG: circa. 124 m2 | 1e v: circa. 62 m2)

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de bedrijfsunit ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Middelste Groes 29 F in Heesch aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemming

Volgens het huidige bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan tot en met milieucategorie 3.2 in de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Opleveringsniveau

Volledig geïsoleerd
Elektrische overheaddeuren
Twee parkeerplaatsen
Monolithische betonvloer
Vloer verwarming
Trap
Sanitaire voorziening

Extra mogelijkheden opleveringsniveau (tegen meerprijs)

CV – installatie
Keuken
Afwerking van de eerste verdieping tot kantoorruimte

Buitenterrein en parkeren

Het buitenterrein is volledig afgewerkt met klinkerverharding en groenvoorzieningen. Bij de bedrijfsunit zijn minimaal 2 parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig op het terrein.

Huurcondities

Huurprijs: €950,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst op basis van het daadwerkelijke gebruik

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle bes
Kenmerken: Kopen in Eersel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23672302

Meer Bedrijfspanden

Meer Bedrijfspanden aangeboden in deze subrubriek.