Lange Nering 7577 in Emmeloord | winkelruimte Verhuurd onder


-
Locatie Eersel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving

Multifunctionele commerciële ruimte beschikbaar voor Maximaal 23 maanden, op een A1 locatie in Emmeloord. De Lange Nering staat bekend om de combinatie tussen veel lokale ondernemers zoals: Only, Hema, Bakker Bart, ICI Paris XL. Daarnaast bevinden zich hier ook een aantal verschillende horecagelegenheden.
De commerciële ruimte biedt qua indeling en uitstraling uitstekende perspectieven en is een absoluut visitekaartje voor haar gebruikers.

Algemeen

Commerciële ruimte: circa 54 m²

De commerciële ruimte is beschikbaar voor tijdelijke verhuur van MAXIMAAL 23 MAANDEN
Voor meer informatie over de huurmogelijkheden, neem contact op met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Lange Nering 75-77 in Emmeloord aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Een groot pluspunt van Emmeloord is gratis parkeren. Op De Deel, de Paardenmarkt en een parkeerterrein tussen de Korte Achterzijde en Lange Dreef kunt u als bezoeker van de Lange Nering en de omgeving altijd wel ergens de auto kwijt.

Ligging en bereikbaarheid

Het pand is gelegen op de Lange Nering, midden in het centrum van Emmeloord.
Het centrum is zeer goed te bereiken via de directe verbinding met de Rijksweg A6, N50 en de N716.
Ook is het mogelijk om met het openbaarvervoer te komen, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 150 meter.

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan is er sprake van een detailhandel bestemming waardoor onder andere detailhandel en dienstverlening zijn toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurcondities
Huurprijs: Op aanvraag
Servicekosten: Nader overeen te komen.
Aanvaarding: Per direct
Huurtermijn: MAXIMAAL 23 MAANDEN
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Lange Nering 75-77 in Emmeloord aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten i
Kenmerken: Kopen in Eersel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22793724

Meer Bedrijfspanden

Meer Bedrijfspanden aangeboden in deze subrubriek.