Jij naar het mooie oude dorp van ijsselstein aan de ijssel, Wij naar Amstelveen


€ 723
Locatie Ijsselstein  (Utrecht)

Kenmerken

Inrichting Kaal

Beschrijving

Wij zouden graag ons ruime appartement van 3 jaar jong ruilen met een eengezinswoning/ jong of goed gerenoveerd appartement in Amstelveen. Wat bieden wij aan ,een mooi gewit hoek appartement van 102 m2, met ligging aan de ijssel. Het appartement beschikt over een 2 slaapkamers,ruime badkamer,berging,apart toilet, lift, heeft een open leefkeuken, parkeergarage een mooi ruim dakterras van 10 m2. Doordat wij op de hoek wonen bied het veel licht waardoor het huis nog ruimer oogt. Op deze woning kan u huursubsidie aanvragen

Het appartement is gesitueerd op de 2de en tevens bovenste verdieping. De ligging is vlak bij het oude dorp van Ijsselstein en er bevind zich voor het appartement een groot park waar geregeld activiteiten zijn ook zeer kindvriendelijk. Ijsselstein is een erg gezellig en gemoedelijk dorp waar geregeld leuke dingen worden georganiseerd en waar elke vrijdag een grote markt word opgezet. Er zijn veel leuke eettentjes, kroegjes en gezellige terrasjes ook is er vanaf ons huis zowel met de bus als met de tram een prima verbinding naar Utrecht stad en Nieuwegein wat ook een heel groot winkelcentrum heeft. Met de bus en of auto bent u al binnen 15 min in Utrecht.

Wat zoeken wij: Het liefst een eengezinswoning met in ieder geval 2 slaapkamers in de omgeving van Amstelveen. Het huis/appartement moet beschikken over op zijn minst een tuin of dakterras en niet te sterk verouderd zijn.

Kenmerken: Inrichting: Kaal, Kopen in IjsselsteinE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 16011479

Meer Woningruil overig

Meer Woningruil overig aangeboden in deze subrubriek.