Heezerweg 343B in Eindhoven | kantoorruimte Beschikbaar


€ 495
Locatie Eersel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving

Multifunctionele kantoorruimte gelegen aan de rand van het centrum van Eindhoven. De kantoorruimte maakt deel uit van een mooi en uniek kantoorpand dat voorheen in gebruik was als basisschool voor voormalige klooster aan de Heezerweg 343 in Eindhoven en ligt naast de voormalige Tivolikerk.

Het pand is reeds gerenoveerd wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen. Daarnaast is de wijk Heezerweg, Korianderstraat en Mimosaplein door de gemeente heringericht, waardoor er meer ruimte voor groen en meer parkeerplaatsen zijn ontstaan.

Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen. Het is van groot belang dat de uitstraling ook in de toekomst behouden blijft.

Metrages

Kantoorruimte: circa. 60 m2
Optioneel: Opslagruimte: circa. 20 m2

Omschrijving

Als gebruiker van de kantoorruimte heeft u de beschikking over de algemene voorzieningen van het pand zoals de toiletten, pantry, kantine met keuken, diverse overlegruimten, twee parkeerplaatsen voor het pand, opslagruimte en een eigen ingang. In het pand is een patchkast voor netwerkvoorzieningen en is er ruimte voor eigen internet en telefonieaansluitingen. Naast de maandelijkse huurprijs worden servicekosten in rekening gebracht voor gas, water, licht, reinigingsrechten en beveiliging.

Gebruik

Pronexus, een software ontwikkelaar voor lokale en regionale overheden, is eigenaar van het kantoorpand. Samen met nog een andere huurder van een vergelijkbare ruimte gebruiken zij momenteel het kantoorpand. Om het eigentijdse en zakelijk karakter van het kantoorpand te behouden zijn er enkel dienstverlenende organisaties toegestaan in het kantoorpand.

Opleveringsniveau

Kantoorruimte

Tapijttegels
Stucwerkwanden
Stucwerkplafond met inbouwverlichting
Hardhoutenkozijnen met dubbele beglazing
Internet- en telefoonaansluitingen
Brandpreventiemiddelen
Wandradiatoren
Kabelgoten
Garderobe
Eigen entree
Twee parkeerplaatsen
TL- verlichting

Ligging

De kantoorruimte is gelegen aan de rand van het centrum van Eindhoven en is gelegen in een woonomgeving. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen vanwege de diverse uitvalswegen naar het centrum van Eindhoven, de rondweg en de op- en afritten van de A67 (Antwerpen Venlo) en de A2 (Amsterdam Maastricht).

Huurcondities

Huurprijs kantoorruimte: €495,- per maand excl. BTW
Huurprijs opslagruimte: op aanvraag
Servicekosten: € 195,- per maand excl. BTW
internet via glasvezel/wifi/ lan infrastructuur: €39,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: Nader te bepalen
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 3 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur
Huurindexering: Jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS.
BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.


SPE
Kenmerken: Kopen in Eersel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22990124

Meer Bedrijfspanden

Meer Bedrijfspanden aangeboden in deze subrubriek.