Esp 220 in Eindhoven | bedrijfsruimte Beschikbaar


sinds 6-5-2020 4:08:08

prijs: 
€ 2700
Locatie : Eersel  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving
Wegens de Corona crisis, bieden wij bij een 3- jarig huurcontract de eerste 3 maanden gratis aan!!
Dit geldt voor de maanden, juni, juli en augustus.
Met volledige inrichting van kantoormeubilair.
Een luxe afgewerkte en uitstekend bereikbare kantoor-/ showroom-/ en atelierruimte voorzien van cv, airco-installatie en ruime parkeergelegenheid. Deze mooie moderne bedrijfsunit is beschikbaar voor de verhuur en gelegen op bedrijventerrein Esp in Eindhoven. De bedrijfsunit bestaat uit twee hoogwaardig afgewerkte verdiepingen. De begane grond bestaat uit opslagruimte en vergaderruimte en de eerste verdieping als kantoorruimte.
Bij de bouw in 2002 is gekozen voor het gebruik van duurzame materialen en rekening gehouden met de multifunctionaliteit van de bedrijfsunit. De begane grond is namelijk ook gemakkelijk voor andere doeleinden te gebruiken zoals bijvoorbeeld bedrijfsruimte, opslagruimte/magazijn, groothandel, ateliers of laboratorium.
Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt de bedrijfsunit qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. U zult verrast zijn door de mooie staat van dit pand en haar afwerkingsniveau. Op alle punten is er gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en luxe materialen. Er is op het pand een oplaadstation aanwezig voor het opladen van elektrische autos.
Metrage
Bedrijfs- trainingsruimte: circa. 100 m2 BVO
Kantoorruimte: circa. 215 m2 BVO
Deze locatie leent zich uitstekend voor 2 bedrijven die zich hier willen vestigen. Betreft de opsplitsing en de aantal metrages, neem contact op met de heerder.
====================
Gratis objectbrochure
Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?
Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Esp 220 in Eindhoven aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.
====================
Indeling
Begane grond:
Representatieve entree.
Hal met uitgebreide meterkast en bergkast. Wanden voorzien van spuitwerk en systeemplafond met inbouw verlichting. Vloer voorzien van vloerbedekking. Toegang tot kantoor/ vergader ruimte(showroom), bergruimte, toiletruimte, magazijn/opslag/atelier, kitchenette en trapopgang naar eerste verdieping.
Ligging en bereikbaarheid
Deze bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein Esp, wat een hoogwaardig bedrijvenpark in Eindhoven-Noord is, vlakbij het bekende winkel/industrieterrein Ekkersrijt.
Het vanaf 2000 in ontwikkeling gekomen bedrijvenpark Esp is zeer gewild. Dit is met name te danken aan het feit dat alle bedrijfspanden met kantoorruimte luxueus en modern zijn uitgevoerd en staan in een harmonieuze, ruime omgeving. Er zijn momenteel zon 120 bedrijven operationeel op Esp, actief in diverse uiteenlopende branches. Daaronder gerenommeerde,
maar ook enkele net gestarte ondernemingen, die in veel gevallen bijdragen aan het technologie-imago van de stad Eindhoven.
Door hecht ondernemerschap en een zeer goed functionerende ondernemersvereniging worden er gemakkelijk onderlinge contacten gelegd. Het park is direct te bereiken via de rondweg John F. Kennedylaan, wat een uitstekende verbinding
heeft met de A50, A2, A58 en de A67, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor geheel Nederland.
Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 10 min. loopafstand.
Esp wordt aangemerkt als het veiligste èn het mooiste bedrijventerrein van Nederland.
Parkeren
<
Kenmerken: Kopen in EerselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23439459 Meld aan Aanbodpagina