Databankweg 6C in Amersfoort | kantoorruimte Beschikbaar


€ 1950
Locatie Eersel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving

Modern kantoorpand beschikbaar aan de Databankweg 6c te Amersfoort. Het kantoorpand is reeds gerenoveerd en is uitstekend geschikt voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Deze locatie beschikt als enige op dit bedrijfsterrein over een super snelle glasvezelverbinding (100 mb uploadsnelheid en 100 mb downloadsnelheid).

Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen. Het is van groot belang dat de uitstraling ook in de toekomst behouden blijft.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa. 117 m2 BVO
Eerste verdieping: circa. 115 m2 BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Databankweg 6 C in Amersfoort aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Indeling

Het kantoorpand bestaat uit twee bouwlagen met op de begane grond een moderne kantoorunit, entree, betegelde toiletruimte en doorgang naar de kantineruimte met elektrische overheaddeur. De 1e verdieping is te bereiken middels een vaste trap in de entree en bestaat uit een meerdere kantoor- en vergaderruimten en pantry.

Parkeren

Op het volledig verharde buitenterrein zijn in overleg 5 privé parkeerplaatsen beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is in de directe omgeving voldoende aanwezig.

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op bedrijventerrein de Hoef in Amersfoort en wordt omringd door meerdere MKB- Bedrijven waaronder de Sligro, DHL, Mediq en Dr. Oetker. Vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de A1 (Amsterdam Apeldoorn), A28 (Utrecht Groningen) en de diverse uitvalswegen naar omringende dorpen en steden is het kantoorpand bovendien goed bereikbaar.

Ook middels openbaar vervoer is het pand uitstekend bereikbaar, het NS- station Amersfoort Schothorst ligt op slechts 1 kilometer afstand.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn de voor ”Bedrijventerrein 4 aangewezen gronden bestemd voor kantoren. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

– Glasvezel verbinding
– Airconditioning
– Alarminstallatie
– Camerabeveiliging
– CV- installatie
– Dauerluftung
– Deels laminaat
– Garderobe
– Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
– Inbouwverlichting
– Internet- en telefonieaansluiting
– Mechanische ventilatie
– Pantry voorzien van vaatwasser, koelkast en combi-oven
– Systeemplafond
– Te openen ramen
– Toiletruimte
– Vloerbedekking deels
– Overheaddeur
– Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: € 1.950,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: € 375,- per maand excl. BTW (inclusief glasvezelverbinding).

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De h
Kenmerken: Kopen in Eersel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23489437

Meer Bedrijfspanden

Meer Bedrijfspanden aangeboden in deze subrubriek.